donderdag 18 april 2013

Een Affootje na een Rondje Schotland!

Het is even een tijdje geleden, maar hier ben ik weer eens een keer. Tis ook erg druk met van alles, maar wie heeft daar geen last van!

Klein, maar o zo fijn........ een opberg-naaitasje!!

 

Een schattig patroontje waarover ik heb geschreven in mijn vorige blogje. Het tasje is leuk en eenvoudig te maken, maar ik viel ook heel hard voor de stofjes: Indogo Crossing van Minick and Simpson. Een geweldige combinatie dat beige, ecru en blauw.

Vorige week ben ik een weekje in Schotland geweest samen met manlief! Een heerlijke week met prachtige natuur en schitterende uitzichten, mooie kastelen, geinige hotels en heerlijke ontbijtjes. Ik zal met een aantal foto's een impressie geven.
Land in zicht!!!
Een rondje Schotland, zo'n 1000 km gereden.
 
 Met de boot van IJmuiden naar Newcastle gevaren, vandaar uit naar onze eerste stop Edinburgh.
In Edinburgh hebben we een bezoek gebracht aan het Edinburgh Castle. Vanaf de kasteelmuren had je dit schitterend uitzicht. Het contrast van oud en nieuw en in de verte de Highlands. 
Daarnaast hebben we ook een Whisky museum bezocht; we kregen een toer met uitleg hoe whisky wordt gemaakt en hoe de verschillende smaken tot stand komen. In de kelder was een whisky verzameling van 3400 verschillende whiskies. Dat is héél véél.......whisky! 
Na Edinburgh zijn we richting Ballater gereden. Vandaar uit zijn we naar het Balmoral Castle gegaan. Eerst ook weer een schitterend tochtje langs de river Dee. 
Er lag overal nog sneeuw, twee weken voor wij er waren was er nog een behoorlijk pak gevallen. Voor mij, als sneeuwliefhebber, dikke pret.....!
Ergens onderweg! In de high, high,..... Highlands!
Voor de Harry Potter fans moet dit viaduct bekend voorkomen. Dit viaduct staat in de buurt van Glenfinnan. Ook dit is weer een schitterend plaatje!
En dit is dan zo'n lekker ontbijtje! Wel veel en machtig, dus af en toe deelde we samen zo'n lekker eitje, of we sloegen de lunch over! Er waren nog veeeeeel grotere en zwaardere ontbijtjes met Haggis, black pudding, sausages, beans etc etc
 maar die sloegen we over!
We hebben een heerlijk weekje gehad, veel gezien veel gedaan veel gereden en.......(te)veel gegeten! Nu weer terug en aan het werk. Ook weer lekker. Ik zal in het volgende blogje nog wat foto's laten zien van die ene quiltwinkel!

Groetjes,
Hubertine
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...