donderdag 27 oktober 2011

De Storingsdienst

Vanochtend (6.30) ......in de rol van .....storingsdienst internet, werd ik wakker gemaakt!!!
Ach geeft niet hoor!!! Moest toch wakker worden.....alleen of het probleem is opgelost? Voel mij wel gevleid dat ik in dit grote probleem eerste aanspreekpunt ben!!!!
(update: krijg net bericht, het werkt weer...gelukkig zeg!!! Wat moeten we zonder internet op onze telefoon)
Met mijn projecten gaat het goed!!! De eerste drie targets zijn gehaald!!!! De scrapquilt was al af, maar nu ook het naaldenmapje, en de Friendship Sampler!!!
 
Van de Friendship Sampler volgt later nog een foto.
Ik had eerder verteld van mijn huisjes-tic.....nu ben ik hier mee bezig, een sneak peak:
Erg verslavend (weer)!!!! Geen idee hoe ik er mee verder ga, ik laat mij iedere keer verrassen door......mijzelf!!! 
Volgens DH vandaag de laatste zonnige dag?! Ochtendrood...regen in de sloot...... En volgens haar, op facebook  komt er een verschrikkelijke strenge winter :) Laat maar komen!!!!
Ik zie dat ik nu 89 volgers heb!!! Cool!!! Zal ik de 100 halen???? Oké dan ga ik maar eens een give-away verzinnen......daar kom ik op terug!!!!


Groetjes,

zondag 16 oktober 2011

Mullet



Deze vijf jongens zijn weken, zo niet maanden, bezig geweest met het maken van deze clip! Eigen tekst, eigen muziek en nu een eigen videoclip!! Opgenomen in eigen stad (die mooie stad achter de duinen) Als leek in de muziek, wist ik niet dat daar zoveel bij komt kijken, opnemen, mixen, stylen, downloaden, uploaden. Ze hebben zich met dit nummer ingeschreven bij Talentevent 2011/2012. Spannend!!

Jullie weten nu dus wat voor vandaag mijn achtergrond muziek is!!
Ik ben in ieder geval erg trots op ze!!

Groetjes,



donderdag 13 oktober 2011

Things to do........

Mijn Scrap quilt is af!! Mijn kussen, gemaakt van mijn basiscursus-quiltje is af!!! De Friendship Sampler is bijna af....alleen de bies nog vastzetten.....mag ik dan van mijzelf gaan denken over iets nieuws????

Maar ja, wat is "iets"??  Eén groot project?... -tig kleine projectjes?? Maar als ik eerlijk ben?.......nu deze drie projecten af zijn moet je niet denken dat daarmee al mijn projecten af zijn!! Er liggen er zeker nog wel vijf a zes.......een stitchery-naalden-mapje, een kerstquiltje (stitching for christmas), een ander (mislukt) jelly roll-quiltje, mijn dierbare Blocks From the Past, een Stoere Mannen Quilt (SMQ), een Park Avenue 2pers bedquilt.......eigenlijk moet ik eerst nog wat meer afmaken!!!!

Oké!! Nieuwe targets!!
  • De SMQ moet ook afgemaakt worden, anders, ligt mijn lieve DH in de kou!!! En men zegt dat het een hele strenge winter wordt.
De SMQ
  • En de Stitching for Christmas, die kan toch niet nog een Kerst in een doos liggen?
De SFC
  • Verder met het maken van blokken voor mijn dierbare, maar nog naamloze Blocks from the past- quilt (dit is namelijk een werk-titel.

Blocks From the Pas
Poeh...ben goed bezig! Als deze drie dan ook nog af zijn.........mag ik dan????? 

Hahaha...... lekker véél linkjes hè??? Had ik even zin in!

Groetjes,



zaterdag 8 oktober 2011

Het Kussen!!

En ja,.........het tweede project is ook af!!!!

De top heeft een behoorlijke tijd onderin een kast gelegen, maar omdat onze Lot nu op kamers woont, heb ik het toch maar afgemaakt zodat ze het kan meenemen naar haar kamer.  Dit weekend is zij gezellig thuis, samen naar de stad geweest, lekker gewinkeld en geluncht. Ze heeft een paar leuke oorbelletjes gescoord!!!! En nu?.... is zij vanavond met Het kussen onder haar arm naar haar bedje vertrokken. Lekker bijslapen bij paps en mams!! Het is namelijk heel vermoeiend het studentenleven! Zelf koken, zelf boodschapjes doen, zelf je was doen......sociaal netwerk onderhouden......en ook nog studeren. Best veel in één keer!!!! Maar we zijn trots op haar! Het eerste niet onbelangrijke tentamen is in de pocket!!

Groetjes, 

woensdag 5 oktober 2011

My first Scrap Quilt .......is af!!

Jawel het is zover.......My first Scrap Quilt .......is af!! 

In maart begonnen naar aanleiding van een cursus van Irma Eskes. Het machinaal patchen, voor mij was dat nieuw, ik had alleen nog maar met de hand gewerkt. En ook het scrappy werken was voor mijn onontgonnen gebied! Ik heb getracht zo "scrappy" mogelijk te werken, maar dat viel niet mee. Daarom noem ik deze quilt ook wel My first (organized) Scrap Quilt. Ik kon het niet laten om af en toe toch een beetje te kijken of het bij het geheel past.

Afgelopen maandag hadden wij met de Bee onze periodieke Uylenburg-dag.  Hier nog even genoten van het zonnetje en wat steekjes aan de bies.

En zie hier het resultaat:





Wat kan ik er aan toevoegen? 
  • Dat ik er met veel plezier aan heb gewerkt! 
  • Dat er zeker meer (naaimachine)projecten zullen volgen. 
  • Dat ik het naaimachine-quilten best moeilijk vind. 
  • Daardoor ook een paar weken geleden even een dip van heb opgelopen. 
  • Dat die nu weer over is!!
Groetjes,



maandag 3 oktober 2011

Laatste loodjes

Wat een zomers weekend hebben we gehad!!!! Zelfs nog gezwommen in de Zeeuwse wateren, en genoten van een prachtige zonsondergang en zondagochtend wederom genoten van een uitgestorven meer met alleen een heerlijk zonnetje en rondvliegende en spetterende vogels. 
Eigenlijk te warm om onder je quilt je bies vast te zetten, maar toch gedaan met hoog rode konen!!! Helaas nog steeds niet af.........Wat zijn die laatste loodjes zwaar!! Vandaag een laatste zomerdag, en dan doet de herfst zijn intrede!!!! (en daar verheug ik mij op)

Groetjes,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...